Sfeervol Kerstconcert door Muziekvereniging Excelsior in Ellecom

ELLECOM – Afgelopen zaterdag 22 december gaf Muziekvereniging Excelsior een sfeervol kerstconcert in de Dorpskerk van in Ellecom. Dit deden zij met medewerking van mannenkoor Rolling Home  en pianist Faucon de Klyn.

Het opleidingsorkest opende de avond met wat bekende kerstliederen zoals: ‘Midden in de winternacht’ en ‘Er is een kindeke..’, dit onder leiding van Femke Tijenk. Hierna speelde het grote orkest, dat nu onder leiding staat van de nieuwe dirigent Mark Golub, samen met hun stukken zoals: ‘White Christmas’, ‘Stille Nacht’ en ‘A Spanish Christmas Carol’ dat werd afgewisseld door het koor Rolling Home zij zongen onder andere ‘Christmas Tide’ en ‘Mary’s Boychild’. Ook vijf leerlingen van pianist Faucon de Klyn speelde enkele stukken op de piano deze avond.

Als afsluiter van de avond speelde het orkest en zong het mannenkoor ‘Rudolph the Red-Nosed Reindeer’ dit werd door alle aanwezigen met een daverend applaus afgesloten. Hierna  was er nog gelegenheid om met een glühwein of een warme chocolademelk gezellig na te praten en elkaar prettige feestdagen te wensen.

Het was een zeer geslaagde muzikale avond en een mooie afsluiting van het 125-jarig jubileumjaar van muziekvereniging Excelsior.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

gallery
132217
Het concert werd met een daverend applaus afgesloten
ELLECOM – Afgelopen zaterdag 22 december gaf Muziekvereniging Excelsior een sfeervol kerstconcert in de Dorpskerk
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/132217/sfeervol-kerstconcert-door-muziekvereniging-excelsior-in-ellecom/
2018-12-23T13:25:04+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/12/23130845/Kerstconcert-Excelsior-2018-6.jpg
Ellecom, kerstconcert, Muziekvereniging Excelsior, rheden.nieuws.nl
Foto's, Nieuws