Kazàn senior én junior bij RhederArt Dieren

Foto: Kazan

DIEREN – Theater RhederArt in Dieren presenteert: Hans Kazàn, de bekendste goochelaar van Nederland. Op donderdag 3 januari treedt hij op in de schouwburgzaal van Theothorne in Dieren.

Kazan Senior komt niet alleen naar Dieren, zijn getalenteerde zoon Steven treedt samen met hem op. Hun programma heet ‘De Goochelaar en de gek’.

Het unieke tweetal brengt in rap tempo een wervelwind aan interactie, humor en verbluffende magie. Dat het niet al te serieus wordt, daar zorgt Steven wel voor hij onderbreekt zijn vader op een aantal momenten op hilarische wijze. Dat zorgt voor de meest onverwachte situaties en voor héél veel humor.

Vader en zoon slagen er uitstekend in een feelgood programma neer te zetten, waar het plezier vanaf spat. Aanvang 19.00 uur. De entree bedraagt 17,50 euro.

Kaarten zijn inclusief administratiekosten en een pauzedrankje. Voor losse kaarten aan de kassa op de avond van de voorstelling betaalt u € 1,00 extra per kaart. Theater RhederArt geeft er de voorkeur aan dat u de kaarten via de website bestelt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen