Huub Deben: “Ik ben op zoek naar 150 nieuwe collega’s!”

Foto: Hornbach

REGIO – Hoewel de eerste paal nog maar net in de grond zit, zijn de voorbereidingen voor de opening van de nieuwe Hornbach-vestiging in Duiven in volle gang. De projectbouwmarkt zal worden geleid door de Westervoorder Huub Deben (57).

Huub Deben

Huub Deben is een echte teamspeler, die op zoek is naar 150 nieuwe collega’s voor een succesvolle start van Hornbach in Duiven. De doe-het-zelfsector is Deben niet onbekend, maar dat is niet de enige reden dat Hornbach hem verwelkomt. Algemeen directeur Evert de Goede laat weten: “Huub heeft de juiste ervaring én spirit. Hij is een echte teamspeler, essentieel, gezien de 150 nieuwe collega’s die straks in Duiven aan de slag gaan.” Deben zelf is blij met zijn terugkeer in de doe-het-zelfsector. “Deze branche is uniek, het gevoel van eigenhandig een klus klaren geeft energie. Die energie ervaar je ook in de bouwmarkt. Dat maakt werken in deze sector zo interessant!”

Hornbach Duiven

Vacatures

De deuren van Hornbach Duiven openen in het voorjaar van 2020. De nieuwe vestigingsmanager is echter al volop bezig om enthousiaste medewerkers te werven. “We zoeken 150 nieuwe collega’s”, vervolgt Deben. “Full- en parttimers. Starters én mensen met de nodige praktijkervaring, zoals loodgieters, timmerlieden, tegelzetters en hoveniers, of vanuit ervaring vanuit de bouwbranche. Onze focus ligt op kennis en advies. Elke afdeling, ieder gangpad, heeft straks een eigen specialist. Doe-het-zelvers en ook de professionele vakman kunnen rekenen op de beste service.” Kijk voor meer informatie op jobs.hornbach.nl.

Inwerktraject

Alle nieuwe collega’s worden tijdig getraind en ingewerkt in bestaande vestigingen. Deben: “Met elkaar richten we straks ook de nieuwe bouwmarkt in. Handig, weet je meteen waar alle artikelen liggen.” De Beste Bouwmarkt van Nederland biedt medewerkers bovendien diverse doorgroei- en specialisatiemogelijkheden.

Over Hornbach

HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 19.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels veertien vestigingen in het land. HORNBACH won in 2018 voor de dertiende keer de Retail Jaarprijs, in de categorie ‘Beste Bouwmarkt van Nederland’, en nam dit jaar ook de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. Tevens is HORNBACH bij onafhankelijk onderzoek (waarderingsrapport DIY) van GfK al vier keer op rij uit de bus gekomen als best gewaardeerde bouwmarkt. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (bij 50.000 artikelen).

Lees ook:

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden