Al veel inschrijvingen voor de Beko Jutbergtrail!

Foto:

DIEREN – Zaterdag 23 februari is het zover de Beko Jutbergtrail. Wees er snel bij want met 750 hardlopers is de trail zo vol…en het gaat al hard. Veel lopers uit alle hoeken van Nederland maar ook uit België en Duitsland hebben deze unieke trail al weten te vinden.

De Beko Jutbergtrail wordt georganiseerd door Atletiekvereniging Gelre uit Dieren. De vrijwilligers zien het iedere keer weer als een feest om voor alle lopers een geweldige sportieve dag te organiseren.

Voor elke loper is er voldoende uitdaging: 7,5, 15,2, 21,1 en zelfs 30,4 kilometer. De lopers starten vanaf 10.30 voor de 21,1 km en 30,4 km. De 7,5 en de 15,2 starten om 11.15 uur. Je loopt door de paden en lanen van de heuvelachtige bossen van Nationaal Park “De Veluwezoom” inclusief een aantal pittige beklimmingen en mooie afdalingen!

(Tekst gaat door onder de foto)

Beko Jutbergtrail

Schrijf je vast vooraf in zodat je verzekerd bent van een startbewijs. Dit kan tot 17 februari via www.inschrijven.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om na- in te schrijven tot een half uur voor de start.

Meer informatie over de Beko Jutbergtrail en de mogelijkheid tot voorinschrijven kun je vinden op de nieuwe website Van AVGelre:: https://avgelre.nl/index.php/evenementen/bekojutbergtrail. Of stuur een mail naar: [email protected].

Beko Jutbergtrail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen