Buurtbus Spankeren Dieren reed een recordaantal passagiers in 2018

Foto: Buurtbus Spankeren Dieren

SPANKEREN/DIEREN – De buurtbus Spankeren Dieren heeft in 2018 het aantal van 10.000 passagiers overschreden. In totaal werd de bus in 2018 door meer dan 10.400 passagiers gevonden, een stijging van meer dan 600 oftewel 6,5%.

Dit is niet het enige goede nieuws voor de buurtbusvereniging, ook gaat zij in de loop van januari met een gloednieuwe bus de weg op. Einde aan alle ellende met de oude bus, die menig passagier in het afgelopen jaar in de kou heeft laten staan. Hopelijk gaat dit het komende jaar beter met de nieuwe Mercedesbus.

Ook hoopt de buurtbus dat er in de loop van 2019 een einde komt aan alle omleidingen in Spankeren en Dieren, zodat zij eindelijk na jaren weer de officiële route kan gaan rijden. Het laatste struikelblok op dit gebied is de Geitenbergweg waar de bus voorlopig voor maanden nog geen gebruik van kan maken, zodat de haltes met name op de Industrielaan niet bereikbaar zijn.

De dienstregeling voor 2019 is enigszins aangepast, nieuwe dienstregelingen zijn verkrijgbaar in de bus en diverse openbare instellingen. Uiteraard ook op de website van de bus:  www.bbsd.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen