Activiteiten in De Huiskamer van De Boecop

Foto: rheden.nieuws.nl

DE STEEG – In De Huiskamer van De Boecop  worden diverse activiteiten georganiseerd. De veelzijdige activiteiten zijn in 2018 goed bezocht, voor de komende maanden staat er weer vanalles op de agenda.

Lees hier het (voorlopige) programa van januari tot in maart 2019, en zet in agenda:

  • 11 januari, 20.30 uur: spelavond Kolonisten van Catan
  • 26 januari, 20.30 uur:  De HPA video discoshow

Een dans “feestje der herkenning” met hits uit de 70’er en 80’er jaren. “ Herinnert u zich deze nog…nog…nog …nog ???”
KC & the Sunshine band, The Pointer Sisters, Boney M, The Jacksons, Carwash, Kool & the gang………. De DJ Henk Paas presenteert fragmenten van nummers uit de “Ferry Maat Soul Show” of uit “Top Pop”.

Naast dat je heerlijk kan dansen op deze bekende oude hits passeren van elk van deze songs tevens de oude videoclips op een scherm. Flashbacks gegarandeerd! De sfeerbeleving van weleer, zeker als de dansvloer ook nog eens op gepaste wijze wordt verlicht en de welbekende disco spiegel bol zijn rondjes draait. Terugdenken aan die discojaren van weleer. So put on your glitter clothes, dancing shoes & take your friends yo the HPA disco & videoshow in de Boecop in de Steeg!

Kaart verkoop op 12 januari 2019 van 10.00 -12.00 in de huiskamer van de Boecop à 5 euro pp. (incl. 1 drankje)

  • 24 januari:, 20.00 uur Vraag maar Raak over solliciteren, linked-in, loopbaanadvies etc. Met Roel Roelfzema en Songul Kinran.

Roel is recruiter en Songul is loopbaancoach. Zij vertellen over de huidige arbeidsmarkt, geven inzicht in werving en selectie en kunnen advies geven over je CV, motivatie of mogelijkheden over een volgende stap in je loopbaan. Ook het up-daten van je Linkedin profiel behoort tot de mogelijkheden.

  • 3 februari:, 15.00 uur boekpresentatie vanTamara Onos uit Ellecom. Zij schreef de thriller “Onder Invloed´ die zich afspeelt in de Havikerwaard.
  • 21 februari, 20.00 uur: Vraag maar Raak met imker Rob Hofland
  • 28 maart 20.00 uur Vraag maar Raak, over fotografie met Jikke Gobel.

Heb je ook een idee voor een activiteit in de huiskamer?

Vind je het bijvoorbeeld ook leuk om een keer voor een groep dorpsgenoten te koken? Wil je een avond organiseren rond een bepaald spel?
Of heb je een suggestie voor een Vraag maar Raak Avond?

Geef het dan door via [email protected].

U kunt de activiteiten ook volgen op de evenementenkalender via https://www.facebook.com/deboecop, die ook te bekijken is als u geen lid bent van Facebook.

Voor een kopje koffie of thee met wat lekkers is de huiskamer en het terras tijdens de winterperiode gesloten. Het terras is weer open tijdens Markt op Steeg, vanaf de derde zaterdag van april 2019.

De Boecop, Diepesteeg 1, in De Steeg

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen