Nieuwjaarsborrel voor vrijwilligers in de gemeente Rheden en Rozendaal

Foto: Creative Commons

GEMEENTE RHEDEN/ROZENDAAL – Op donderdag 17 januari van 15.30 tot 17.30 uur is er een nieuwjaarsbijeenkomst in het Dorpshuis te Rheden voor iedereen die betrokken is bij een vrijwilligersorganisatie.

Dit kan van alles zijn, om maar een paar voorbeelden te noemen: vrijwilligers in de thuishulp, actief is bij een buurtinitiatief of via een kerk mensen ondersteunt in de gemeente Rheden of Rozendaal.

Vele vrijwilligers dragen hun steentje bij aan het welzijn van hun medemens. Helpen bij het invullen van een formulier, een boodschap doen voor iemand die dat even zelf niet kan. Een bezoekje brengen aan die eenzame overbuurman of kinderen helpen bij het huiswerk omdat de ouders de Nederlandse taal nog niet goed beheersen. Gewoon omdat je je om de mens in je omgeving bekommert.

Het Netwerk Informele Ondersteuning, ofwel het NIO, nodigt al deze betrokken inwoners uit om samen het glas te heffen op 2019. Daarnaast is er een programma waarbij wordt verteld wat het netwerk precies inhoudt en waarin men mee kan denken en praten over de invulling van wat zij in het komend jaar gaat doen. Er zijn pitches van de Formulierenbrigade en de VPTZ (vrijwilligers palliatieve terminale zorg). Wie in de volgende bijeenkomst ook wil pitchen kan dat tijdens de bijeenkomst aangeven!

Wij zien graag zoveel mogelijk vrijwilligers 17 januari in het Dorpshuis te Rheden, Meester B. van Leeuwenplein 3.  Iedereen die belangstelling heeft is van harte welkom, deelname is gratis.

Voor nadere informatie en aanmelding kan men terecht bij Mevrouw M. Goossen 026 4976371 of [email protected]

 

 

article
133108
Nieuwjaarsbijeenkomst in het Dorpshuis te Rheden
GEMEENTE RHEDEN/ROZENDAAL – Op donderdag 17 januari van 15.30 tot 17.30 uur is er een
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/133108/nieuwjaarsborrel-voor-vrijwilligers-in-de-gemeente-rheden-en-rozendaal/
2019-01-10T20:09:56+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/11/25215511/Vrijwilligers-Creative-Commons.jpg
buurtinitiatief, Dorpshuis Rheden, Netwerk Informele Ondersteuning, nieuwjaarsbijeenkomst, rheden.nieuws.nl, Thuishulp, vrijwilligers, Vrijwilligersorganisatie
Nieuws