De inschrijving voor de Liemers Posbankloop wandeltochten 2019 is geopend!

REGIO – Wandel jij dit jaar weer mee bij de Liemers Posbankloop wandeltochten? Op zaterdag 29 juni 2019 bieden wij net als vorig jaar vier afstanden aan: 30, 40, 50 en 80 kilometer. Die laatste is een officiële Kennedymars!

Meteen inschrijven? Klik hier om door te gaan naar het inschrijfformulier of kopieer deze link: https://inschrijven.nl/form/2019062950882-nl

Voor alle informatie over onze verzorgde wandeltochten dit jaar ga je naar www.liemersposbankloop.nl. De inschrijfprocedure vind je door hier te klikken. Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws. De organisatie hoopt je op 29 juni weer te mogen verwelkomen voor een prachtige wandeldag!

Carla Kersten voorzitter Stichting Liemers Klumpke

“Het nieuwe jaar start en daarmee ook weer een nieuw wandeljaar! Ik ben in de gelukkige omstandigheid om als voorzitter van stichting Liemers Klumpke iedereen vanaf deze plek een gelukkig, gezond en sportief 2019 toe te mogen wensen! Ik wens ons allen veel mooie wandeltochten, waarbij ik natuurlijk graag speciale aandacht vraag voor onze Liemers Posbankloop op de laatste zaterdag van juni; dit jaar op 29 juni 2019. Zoals de afgelopen twee jaar is de start- en finishlocatie wederom in Duiven. Onze marsleider staat samen met veel vrijwilligers weer garant voor een uitermate mooie en compleet verzorgde wandeltocht. Of je nu 30, 40, 50 of 80 kilometer wilt afleggen; wij maken het mogelijk! Ieder jaar nemen we de suggesties van wandelaars én vrijwilligers ter verbetering van de wandeltocht heel serieus en komen zo tot een steeds completere tocht. Heel graag tot 29 juni!”

Waar komen al die wandelaars toch vandaan?

In 2018 mocht de organisatie wandelaars uit het heel Nederland en ook uit België en Duitsland verwelkomen! Zij hopen ook dit jaar weer veel wandelaars van heinde en ver te mogen verwelkomen! Help jij mee om in 2019 de kaart ook weer zo mooi op te vullen? Schrijf je dan in door hier te klikken.

Foto’s 2018

Vorig jaar zijn er veel mooie en leuke kiekjes geschoten! Heb jij ze al gezien? Klik hier om de foto’s van 2018 te bekijken. Heb jij nog leuke foto’s van de Liemers Posbankloop die je met ons wilt delen? Stuur ze naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen