Is dit het schattige verhaal over Sneeuwwitje bij de zeven dwergen? Alles behalve dat…

Foto: DND Gold

DIEREN – Op zaterdag 9 en zondag 10 februari speelt DND Gold haar nieuwe verrassende en voorstelling Snow White in Schouwburg Theothorne te Dieren. Is dit het schattige verhaal over Sneeuwwitje bij de zeven dwergen? Alles behalve dat.

De 12 leden van de theatergroep spelen een volledig eigen en volwassen versie van dit bekende verhaal. Natuurlijk zijn de voorstellingen van DND Gold ook leuk voor kinderen, maar het verhaal is geen sprookje.

Gaat zij links of gaat zij rechts?

De show vol toneel, dans, moderne muziek, videobeelden in een eigentijds decor, vertelt het verhaal van Sneeuwwitje die in het bos bij de jager voor een keuze staat. Gaat zij links of gaat zij rechts? Voor welke keuzes komt zij in haar leven te staan en hoe verloopt haar leven na het maken van deze keuzes.  Het publiek ziet zowel hoe haar leven verloopt als ze in dat bos links gaat maar ook rechts.

Een komische voorstelling met twee verhalen in één. Een echte uitdaging voor de acteurs van DND Gold, want zij spelen allemaal twee versies van eenzelfde personage.  Iedereen zou toch wel eens willen weten hoe zijn/haar leven was gelopen als we een andere keuze hadden gemaakt.  Dat kan bij Snow White.

Meer informatie:

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen