Vanaf 21 januari is de Huisartsenpost in Velp gesloten

ARNHEM – De Huisartsenpost in Velp is per maandag 21 januari gesloten. Patiënten kunnen er vanaf die datum niet meer terecht en zullen naar Arnhem of Zevenaar toe moeten.

In Arnhem-Noord aan de achterzijde van Ziekenhuis Rijnstate aan de Wagnerlaan te Arnhem opent op 21 januari een gloednieuwe huisartsenpost haar deuren. Het is naast de Spoedeisende Hulp (SEH) van het ziekenhuis gelegen. De huisartsenposten in Zevenaar en Arnhem-Zuid blijven open.

Ook de Dienstapotheek Arnhem, locatie ziekenhuis Velp verdwijnt en wordt verplaatst naar dezelfde locatie als de nieuwe huisartsenpost te Arnhem. De huisartsenposten in Zevenaar en Arnhem-Zuid blijven open

Een van de voordelen van het openen van een huisartsenpost in Arnhem Noord bij de SEH, is volgens Rijnstate dat mensen die geen spoedeisende hulp nodig hebben maar wel naar de SEH toe gaan nu geholpen kunnen worden bij de huisartsenpost.

Begin 2017 bracht ziekenhuis Rijnstate nog naar buiten dat medio 2018 bovenstaande situatie al gerealiseerd zou zijn. Lees hiervoor: https://rheden.nieuws.nl/nieuws/93012/huisartsenpost-velp-sluit-2018/.

Huisartsenpost Velp

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen