Geslaagde sponsoravond Voetbalvereniging Dieren

Foto: vv Dieren

DIEREN – Er heerst een positieve sfeer bij v.v. Dieren, zowel sportief als financieel, veel nieuwe initiatieven worden met enthousiasme opgepakt. Eén voorbeeld daarvan is het bedanken van de sponsoren. Laten zien dat de voetbalvereniging waardeert dat zij v.v. Dieren financieel een warm hart toedragen.

Hen een gelegenheid te geven beter kennis te laten maken met deze mooie vereniging én natuurlijk de medesponsoren.

Afgelopen vrijdag organiseerde de sponsorcommissie een sponsoravond voor alle sponsoren van vv Dieren. In totaal zijn 84 uitnodigingen verzonden. Met een opkomst van 38 sponsoren was de organisatie redelijk tevreden.

De avond werd geopend met een welkomstwoord van de nieuwe voorzitter Marcel Caubo. Hij benadrukte dat sponsoren, naast contributie en kantine-inkomsten, een belangrijke financiële pijler zijn voor de vereniging. Hij benadrukte dat de vereniging hier blij mee is en zich ook realiseert hiervoor iets terug te moeten doen. Kennismaken en kennis delen zijn hiervoor een basis.

De avond werd vervolgd met een presentatie van Jan te Riele van Brouwerij Romondt uit Dieren. Hij liet de aanwezigen kennis maken met zijn bieren. Bieren uit Dieren. Hij probeerde parallellen te trekken tussen zijn onderneming, het sociale karakter en het presteren binnen een voetbalteam. Passie en vertrouwen spelen daarbij een rol.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd de avond afgesloten met een gezellige nazit waarin de sponsoren nader kennis met elkaar én de vereniging konden maken. Ook hier voerde de positiviteit weer de boventoon en werd een basis gelegd voor herhaling.

Kijk voor meer informatie over Voetbalvereniging Dieren op: https://www.vvdieren.nl/

article
133236
De avond werd geopend met een welkomstwoord van de nieuwe voorzitter Marcel Caubo
DIEREN – Er heerst een positieve sfeer bij v.v. Dieren, zowel sportief als financieel, veel
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/133236/geslaagde-sponsoravond-voetbalvereniging-dieren/
2019-01-14T10:11:08+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2019/01/14101000/Sponsoravond-vv-Dieren.png
Bieren uit Dieren, Sponsoravond, Voetbalvereniging Dieren, vv Dieren
Nieuws, Sport