Sportieve oliebollen- en appelflappencup TTV Slagvaardig

Foto: TTV Slagvaardig Rheden

RHEDEN – Op zondag 13 januari werd er bij TTV Slagvaardig in Rheden, traditiegetrouw gestreden om de oliebollen- en appelflappencup. Het was een gezellige dag waarop sportief gestreden werd om beide bekers.

Oliebollencup

Het toernooi om de oliebollencup bestond uit een 9-kamp en een 10-kamp. In dit toernooi spelen spelers die in verschillende competitieklassen spelen tegen elkaar. De spelers die in een lagere klasse spelen krijgen afhankelijk van het klasseverschil een aantal punten voor op degene die in een hogere klasse spelen. Dit leverde veel spannende wedstrijden op, met soms verrassende overwinningen. De uiteindelijke finale ging tussen Roy Braam en Michel Diekema. Michel Diekema won voor de tweede maal op rij de oliebollencup en Roy was een zeer verdiende 2e.

Appelflappencup

De strijd om de appelflappencup was eveneens spannend. Om deze cup spelen de recreanten van TTV Slagvaardig. Dit is altijd een erg gezellig toernooi. Iedereen zit bij de te spelen wedstrijd, telt mee en moedigt aan. Henny Roman won de cup voor de 3e maal op rij.

Na de prijsuitreiking door Marcel Bodt, de organisator van dit toernooi, volgde de nieuwjaarsborrel met de nieuwjaarstoespraak van de voorzitter Leo den Hoed. In deze toespraak werd Peter Kemperman bedankt voor zijn inzet als bestuurslid. Door zijn nieuwe drukke baan moest hij deze functie neerleggen. Gelukkig blijft hij wel veel voor de club doen!

Kortom de organisatie kijkt terug op een erg geslaagde dag met heerlijke zelf gebakken oliebollen en appelbeignets!

 

'
article
133269
Het was een gezellige dag waarop sportief gestreden werd
RHEDEN – Op zondag 13 januari werd er bij TTV Slagvaardig in Rheden, traditiegetrouw gestreden
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/133269/sportieve-oliebollen-en-appelflappencup-ttv-slagvaardig/
2019-01-14T21:25:14+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2019/01/14212204/Oliebollen-en-appelflappencup-TTV-Slagvaardig.jpg
appelbeignets, Appelflappencup, Michel Diekema, oliebollen, oliebollen- en appelflappencup, Oliebollencup, Rheden, rheden.nieuws.nl, Roy Braam, ttv-slagvaardig
Nieuws, Sport