Laat de liefde gevangen nemen in de koepelgevangenis in Arnhem

Foto: Prison Experience

ARNHEM – Een gevangenis is niet het eerste waar je aan denkt bij de liefde, maar de organisatie Prison Experience creëert tijdens Valentijn voor de derde keer op rij een sfeervolle en romantische setting.

Onder het mom ‘Gevangen door de liefde’ bieden zij verliefde stelletjes een unieke kans om Valentijnsdag te vieren in de koepelgevangenis in Arnhem. Je kunt je samen met je geliefde een avond laten opsluiten in een cel terwijl je daar geniet van een heerlijke romantische maaltijd.

Mini concert Jan Vayne

Aanvang op 14 februari 2019 is om 17:45 uur. Om 18:00 uur zal de avond beginnen met een mini concert door niemand minder dan Jan Vayne. Na het prachtige pianospel worden de koppels begeleid naar hun eigen cel om te genieten van een driegangen menu.

Kleinschalig en intiem

Hoewel de koepelgevangenis in Arnhem 206 cellen heeft is er maar plek voor slechts 25 stellen. Net als de twee voorgaande jaren houden zij vast aan die 25 stellen. De liefde is iets intiems en een kleinschalig evenement past dan ook veel beter.

Reserveren

Iedereen die ‘gevangen wil worden door de liefde’ kan zijn plek veilig stellen door te reserveren op https://prisonexperience.nl/valentijn/. Deze avond is alleen als stel te boeken. De kosten zijn € 150,00 per stel. Dit is inclusief entree, mini concert Jan Vayne, diner en drinken. (Sterke dranken zijn niet aanwezig).
Alle informatie over deze bijzondere Valentijn actie en andere activiteiten in de koepelgevangenis in Arnhem zijn te vinden op www.prisonexperience.nl.

Prison Experience
Prison Experience is een bedrijf dat gevestigd zit in de koepelgevangenis in Arnhem. Zij hebben een tweetal volwassen- en een kinderescaperoom. Zij organiseren spellen, rondleidingen en bedrijfsuitjes. Tevens bieden zij complete arrangementen aan inclusief eten en drinken. Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse bieden zij weer onderdak aan wandelaars.

Kijk voor meer activiteiten en informatie ook op: https://prisonexperience.nl

'
article
133516
Geniet van een romantische maaltijd en een concert in de koepelgevangenis
ARNHEM – Een gevangenis is niet het eerste waar je aan denkt bij de liefde, maar
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/133516/laat-de-liefde-gevangen-nemen-in-de-koepelgevangenis-in-arnhem/
2019-01-18T18:42:09+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2019/01/18183337/Gevangen-door-de-Liefde.jpg
Arnhem, escaperoom, Jan Vayne, Koepelgevangenis, Nijmeegse vierdaagse, Prison Experience, rheden.nieuws.nl, Valentijnsdag, ‘Gevangen door de liefde’
Nieuws