Sjors Sportief en Sjors Creatief weer van start in Rheden

Foto: Sjors Sportief & Sjors Creatief

GEMEENTE RHEDEN – Alle kinderen uit het basisonderwijs in gemeente Rheden hebben het Sjorsboekje van 2019 ontvangen. In dit boekje staan sportieve en creatieve workshops waaraan leerlingen kunnen deelnemen om (vaak gratis) kennis te maken met één of meerdere activiteiten. De inschrijving start op 23 januari.

Basisschoolleerlingen uit groep 1 t/m 8 maken via Sjors Sportief en Sjors Creatief op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis met een activiteit, zonder direct lid te hoeven worden. De kinderen schrijven zich vanaf 23 januari in voor activiteiten via www.sjorssportief.nl.

Voldoende keuze voor sportievelingen en creatievellingen

Kinderen maken via Sjors Sportief en Sjors Creatief kennis met meer dan 80 sportieve activiteiten. Zij kunnen deelnemen aan sporten zoals atletiek, badminton, dansen, lasergamen, tafeltennis, scouting en tennis. Ook aan de creatieve leerlingen is gedacht, zo kunnen kinderen muziek maken, tekenen en schilderen, taarten maken en knutselen. Kortom, keuze genoeg! Kinderen mogen zich voor zoveel activiteiten inschrijven als zij zelf willen. Het hele jaar door kunnen zij zich inschrijven voor en deelnemen aan activiteiten.

Gemeentelijk gezondheidsbeleid

Kinderen stimuleren om aan sport en cultuur te doen is één van de speerpunten van het gemeentelijk gezondheidsbeleid. Sjors Sportief en Sjors Creatief is een instrument dat de gemeente Rheden hiervoor inzet. Deze formule heeft zich inmiddels in meer dan 90 gemeenten bewezen. Het geeft ieder kind de kans om zich te oriënteren op diverse takken van sport en cultuur en stimuleert kinderen om structureel aan de activiteiten deel te nemen.

Voor meer informatie kun je terecht op http://www.sjorssportief.nl. Of stuur een e-mail naar [email protected].

'

Reacties

article
133536
leerlingen uit groep 1 t/m 8 maken via Sjors Sportief en Sjors Creatief op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis met een activiteit
GEMEENTE RHEDEN – Alle kinderen uit het basisonderwijs in gemeente Rheden hebben het Sjorsboekje van
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/133536/sjors-sportief-en-sjors-creatief-weer-start-rheden-2/
2019-01-19T15:21:01+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2016/11/11111809/Sjors-Sportief-Sjors-Creatief.jpg
creatief, rheden.nieuws.nl, Sjors, Sportief
Gemeenteberichten, Nieuws