Huisdier van de week: Ontmoet Poekie!

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Poekie heeft een eigen willetje, hij vindt het heel fijn om geaaid en geknuffeld te worden, maar wel op zijn tijd. Het is niet bekend of hij wel op schoot wil. Poekie wil in zijn nieuwe huis wel een rustig plekje hebben om te slapen.

Poekie is gewend om lekker veel buiten te zijn. Dierentehuis Arnhem en Omstreken plaatst Poekie niet bij een andere kat. Kinderen vindt hij te druk en is liever niet bij ze in de buurt, daarom plaatst het dierentehuis Poekie ook niet bij kinderen. Het is een echte buitenkat.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Poekie.

Diernummer : 27296

Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/poekie/

Heeft u interesse? Geeft u Poekie een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl

 

Dierentehuis Arnhem e.o.

 

 

'
article
133546
Poekie is een echte buitenkat.
VELP – Poekie heeft een eigen willetje, hij vindt het heel fijn om geaaid en
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/133546/huisdier-van-de-week-ontmoet-poekie/
2019-01-20T09:21:18+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2019/01/19192048/Huidier-van-de-week-Poekie-Dierentehuis-Arnhem-en-omstreken.jpg
dierenasiel, Dierentehuis Arnhem en omstreken, Huisdier van de Week, kat, Poekie, rheden.nieuws.nl
Column, Nieuws