RIQQ zoekt vijf beeldende amateurkunstenaars

Foto: RiQQ

GEMEENTE RHEDEN – Voor het project Verborgen Talenten is Cultuurbedrijf RIQQ op zoek naar vijf vrijwilligers die het leuk vinden om deelnemers te begeleiden tijdens kunstzinnige één-op-één lessen.

Heb je affiniteit met beeldende kunst en zou je getraind willen worden door een kunstvakdocente in het overbrengen van je kennis, vaardigheden en inspiratie, dan zijn ze op zoek naar jou.

De deelnemers aan Verborgen Talenten zijn inwoners van de gemeente Rheden voor wie de drempel hoog is om deel te nemen aan reguliere cursussen, maar die wel hun talenten willen (her)ontdekken. Dit kunnen volwassenen zijn of senioren. Een geïnspireerde vrijwilliger kan hen als maatje helpen dit proces aan te gaan en zich hier verder in te ontwikkelen.

Als vrijwillige amateurkunstenaar word je getraind en gecoacht door een professionele kunstvakdocente gericht op inhoud en vaardigheden, de begeleiding en de communicatie.

Bij interesse of voor meer informatie, neem contact op met Tineke Velvis bereikbaar op [email protected] of 06-21832209.

Lees ook:

'
article
133666
Als vrijwillige amateurkunstenaar word je getraind en gecoacht
GEMEENTE RHEDEN – Voor het project Verborgen Talenten is Cultuurbedrijf RIQQ op zoek naar vijf vrijwilligers
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/133666/riqq-zoekt-vijf-beeldende-amateurkunstenaars/
2019-01-21T13:08:25+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2019/01/21130150/riqq1.jpg
Cultuurbedrijf RiQQ, rheden.nieuws.nl, RiQQ, Verborgen Talenten, vrijwilligers
Nieuws