Het zittingsweekend van Cv. De Narrenkap staat voor de deur!

Foto: De Narrenkap - Jochem Pluim

VELP – Het grote carnaval duurt nog even, maar bij menig carnavalsvereniging wordt er toch al flink voorbereid op het grote feest, zo ook bij Cv. de Narrenkap uit Velp. Komend zittingsweekend staan er weer diverse activiteiten op het programma.

Veurpronken

Aanstaande vrijdag 25 januari trapt Cv. de Narrenkap haar drukke zittingsweekend af met het ‘Veurpronken’. Een avond waar vele bevriende carnavalsverenigingen voor zijn uitgenodigd. Tijdens deze avond zal Prins Ronald ter Hoeven diverse protocollaire handelingen verrichten, waarna een bescheiden programma wordt gepresenteerd aan de aanwezige gasten. Na het programma wordt de dansvloer geopend en wordt een mooie ‘warmdraaier’ afgesloten.

Ouderencarnaval

Op zaterdagmiddag 26 januari zal het Narrenhuus haar deuren openen voor de gehandicapte medemens. Samen met de medewerkers van het Rode Kruis zullen gasten uit diverse tehuizen voor gehandicaptenzorg uit Velp naar het Narrenhuus toe worden gehaald, om ook voor hen een leuke middag carnaval te kunnen presenteren. Deze middag wordt er vooral heel veel gefeest, polonaise gelopen en uiteraard gelachen!

Pronkzitting

Na een mooie middag gaat de Narrenkap verder met de pronkzitting op zaterdag. Vanaf 20:11 zullen diverse artiesten vanuit de Narrenkap een act verzorgen om zo een divers, verrassend programma neer te zetten voor de vele aanwezigen. Een echt lokaal avondje uit dus!

Kortom, een druk maar zeer gezellig weekend voor de Narrenkap!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen