Panta Rhei Vocaal geeft een concert in de Dorpskerk in Rheden

Panta Rhei 2018
Panta Rhei 2018
Foto: Panta Rhei Vocaal

RHEDEN – Panta Rhei Vocaal geeft zondag 27 januari een concert in de Dorpskerk in Rheden

Panta Rhei Vocaal is een groep van 16 ervaren zangers die onder leiding van Frank Litjens zingt bij uitvaarten en herdenkingen.

Litjens: “Wij merken dat als muziek, ritueel en teksten mooi vervlochten zijn, er een warme sfeer van verbondenheid kan ontstaan waarin het onvermijdelijke ‘los moeten laten’ een liefdevolle en waarachtige gebeurtenis wordt.”

In de afgelopen 25 jaar dat Panta Rhei Vocaal bij uitvaarten zingt, hebben de zangers ervaren hoe bijzonder en waardevol het is om iemand met muziek en mooie verhalen in het licht te zetten. Daarom zingen zij sinds kort ook bij andere bijzondere momenten in het leven die men kan vieren of gedenken met een muzikaal ingelijst ritueel of feest, bijvoorbeeld: 70 jaar worden, met pensioen gaan, 50 jaar getrouwd zijn.

Panta Rhei Vocaal heeft een uitgebreid mooi en gevarieerd repertoire van klassieke en eigentijdse muziek opgebouwd. Tijdens dit concert zullen zij zowel liederen zingen die over afscheid gaan als ook over de liefde en het leven.

Het concert vindt plaats op zondag 27 januari 2019 om 15.30 uur in de Dorpskerk Rheden, Dorpsstraat 51, 6991 HE Rheden. De entree is vrij, wel wordt er na afloop een collecte gehouden.

www.pantarheivocaal.nl zingen bij leven en dood

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen