Burgemeester Carol van Eert start jubileumjaar 25-jarige Speelotheek Het Kasteel in Velp

VELP – Leden en vrijwilligers van Speelotheek Het Kasteel startten vandaag samen met burgemeester Carol van eert het jubileumjaar. In het atrium van Verzorgingshuis Oosterwolde van Innofortedat voor de gelegenheid versierd was, vierden zij het 25-jarig bestaan van de speelgoeduitleen in Velp.

De starthandeling van het jubileumjaar werd gedaan door het lanceren van de nieuwe website. Kinderen mochten ook een Ambtsketen knutselen. Na het welkomstwoord door Ralph Lenoire heeft burgemeester Carol van Eert benadrukt hoe belangrijk de verbinding tussen verschillende leeftijdsgroepen is. En dat je nooit te oud bent om te spelen.

Omdat Speelotheek Het Kasteel, gevestigd is in een verzorgingshuis heeft zij in haar aanbod een groot aantal spellen en herinneringskoffers voor ouderen in een verzorgingstehuis of in een thuissituatie.

Na de lancering van de website heeft de burgemeester bekend gemaakt dat Lukas Kraal de winnaar was van de geknutselde Ambtsketen. Ook voor de andere kinderen was er een kleine prijs en samen mochten zij op de foto met de burgemeester.

In het komende jaar wil Speelotheek Het Kasteel nog met diverse evenementen het 25-jarig jubileum gaan vieren! Wilt u dat ook meevieren?  Volg hen dan op Facebook of bezoek de website!

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

25-jarig bestaan van Speelotheek Het Kasteel

 

'
gallery
134074
Feest! 25-jarig bestaan van Speelotheek Het Kasteel
VELP – Leden en vrijwilligers van Speelotheek Het Kasteel startten vandaag samen met burgemeester Carol
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/134074/burgemeester-carol-van-eert-start-jubileumjaar-25-jarige-speelotheek-het-kasteel-in-velp/
2019-01-30T22:01:34+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2019/01/30215227/Speelotheek-Het-Kasteel-25-jaar-2019-01-30-6.jpg
25 jaar, Burgemeester, Carol van Eert, jubileumjaar, rheden.nieuws.nl, Speelotheek Het Kasteel, Velp
Foto's, Nieuws