Druk bezocht mini-symposium bij lancering thriller Tamara Onos: “Onder Invloed”

ELLECOM/DE STEEG – Zondagmiddag 3 februari vond in De Boecop aan de Hoofdstraat in de Steeg een boekpresentatie plaats van de psychologische thriller ‘Onder Invloed’, geschreven door de Ellecomse auteur Tamara Onos in een geheel gevulde kerk. De lancering had de vorm van een mini-symposium.

De dagvoorzitter Annemarie Koelewijn opende om 15.00 uur de middag, nadat iedereen hartelijk welkom was geheten, kondigde zij de eerste spreekster aan: Mathilde Stuiver, IC-verpleegkundige en docent reanimatie en AED-gebruik werkzaam in Rijnstate te Arnhem. Zij vertelde fabels en feiten rondom reanimatie en AED gebruik. Wat kun je doen ? Wat moet je doen ?.

De 2e spreker Janneke Bazelmans, zij is milieu-juriste en auteur van het boek “Verkapt Ontbossing van tropisch regenwoud”Er worden illegaal veel bomen gekapt voor de palmolieproductie voor onze consumptie. Het lijkt een ver van mijn bed show, maar het is dichterbij dan je denkt.

Saskia Huesmann docent zang en tevens dirigent zorgde voor een muzikaal intermezzo op de vleugel.

“Let’s talk about…” is de titel het boek van Iddegien Kok, docent aan de Hogeschool van Amsterdam bij de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Hoe ga je in gesprek over Seksualiteit en intimiteit met kinderen en jongeren.

“De Havikerwaard“ van Peter Verhoeff, landschapsarchitect, groen erfgoedspecialist en directeur van Stichting Arcadië, vertelde over de bijzondere historische kenmerken van het landgoed Middachten en het gebied er omheen, de Havikerwaard en het belang van de IJssel.

Om 16.30 uur nam Theo van Rijn, van uitgeverij LetterRijn het woord, hij feliciteerde Tamara Onos, arbeidshygiëniste, veiligheidskundige en nu ook auteur van de psychologische triller “Onder Invloed“.

Na een lange tijd was het dan toch zo ver, het boek was klaar en het eerste boek zal zo worden uitgedeeld. Tamara bedankte alle mensen voor hun hulp en support tijdens het schrijven van het boek, maar in het bijzonder haar ouders voor hun steun en vertrouwen. “En daarom wil ik hen het eerste exemplaar aanbieden.” Dit werd gevolgd door een groot applaus van de vele aanwezigen.

Hierna was er gelegenheid een gesigneerd boek te kopen bij Tamara Onos en kon men onder het genot van een hapje en een drankje nog even napraten.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Onder invloed (ISBN 978-94-91875-78-6) is vanaf 3 februari verkrijgbaar bij http://www.letterrijn.nl, boekhandels en bol.com.

'
gallery
134282
‘Onder Invloed’, geschreven door de Ellecomse auteur Tamara Onos
ELLECOM/DE STEEG – Zondagmiddag 3 februari vond in De Boecop aan de Hoofdstraat in de
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/134282/druk-bezocht-mini-symposium-bij-lancering-thriller-tamara-onos-onder-invloed/
2019-02-04T00:19:10+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2019/02/04001554/Boekpresentatie-Tamara-Onos-Onder-Invloed-03-02-2019-21.jpg
Boekpresentatie, De Steeg, Ellecom, Iddegien Kok, Janneke Bazelmans, Mathilde Stuiver, Onder Invloed, Peter Verhoeff, rheden.nieuws.nl, Saskia Huesmann, Tamara Onos, Theo van Rijn, Thriller
Foto's, Nieuws