Tafelronde 104 steunt Bouwburg, Rhevak en Madierodam

DIEREN – Stichting Ronde Tafel 104 Rheden heeft afgelopen zondagmiddag 10 februari voor € 12.000 aan middelen overdragen aan de drie bouwkampen in de gemeente Rheden.

Stichting Bouwburg (Velp), Stichting Rhevak (Rheden) en Vereniging Madierodam (Dieren) kunnen met nieuwe tenten, tafels, karren, speelmaterialen en andere noodzakelijkheden weer vele jaren vooruit.

De feestelijke bijeenkomst vond om 15.30 uur plaats bij Kinderdagverblijf Marron in Dieren.

De jaarlijkse door de Ronde Tafel 104 Rheden georganiseerde Wijnproeverij en Veiling voor het goede doel heeft ruim € 12.000 opgebracht. Daarnaast is door het inzetten van de netwerken van de leden van de Ronde Tafel nog voor bijna 10.000 Euro aan sponsoring en kortingen gerealiseerd.

De nieuwe materialen en besparingen geven de vakantie-organisaties extra ruimte binnen hun begrotingen, waardoor een breed publiek van een geweldige zomervakantie week kan genieten.

Over Ronde Tafel 104 Rheden:

Ronde Tafel 104 Rheden is één van de zogenaamde tafels van de Ronde Tafel Nederland. De Nederlandsche Tafelronde is een vereniging voor mannen tussen de 18 en 40 jaar, mannen die onderlinge vriendschap hoog in het vaandel hebben staan. Mannen die zich willen blijven ontwikkelen en ontplooien en ondertussen hun expertise en tomeloze energie in willen zetten voor het goede doel. Zie ook: https://www.roundtable.nl/ of de Facebookpagina.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen