Anne Bruger erelid bij Cv. De Heiknüüters

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – In aanwezigheid van de dorstlustige hoogheden Prins Erwin I en Prinses Cindy vond zondag 17 februari 2019 het jaarlijks evenement het “Rheejes Vermaeck” plaats in Rheden.

Ook dit jaar was het een mooi spektakel met optredens van de dansgarde De Heideblüümkes en minigarde De Madeliefjes, diverse acts uitgevoerd door leden van de vereniging en muziek die weer als vanouds in handen was van het duo Lang & Breed en Big Noise.

Dit jaar waren de poetsdames van “Niet lullen maar poetsen”, na vorig afwezig te zijn geweest, weer van de partij en namen op vrolijke wijze diversen leden van de Rhedense gemeenschap op de hak.

Een hoogtepunt dat niet ongenoemd mag blijven was de benoeming van de heer Anne Bruger tot erelid van Cv. De Heiknüüters. Deze benoeming heeft hij te danken aan de jarenlange belangeloze inzet voor de vereniging waarbij hij diverse belangrijke functies heeft vervuld.

Na een kort overzicht van wat hij allemaal gedaan heeft voor de vereniging kreeg hij de gouden speld opgespeld en de bijbehorende oorkonde overhandigd. Ook zijn vrouw Janny, die hem al die jaren heeft bijgestaan, werd bedankt voor haar inzet en kreeg een bloemetje overhandigd.

Na afloop van het officiële gedeelte brak er nog een feestje los dat later in het café werd voortgezet, waar ook de foto van het Prinsenpaar werd opgehangen. Ze kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagd en heel gezellig “Rheejes Vermaeck”.

Lees ook:

 

article
135014
Deze benoeming heeft Anne te danken aan de jarenlange belangeloze inzet
RHEDEN – In aanwezigheid van de dorstlustige hoogheden Prins Erwin I en Prinses Cindy vond zondag
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/135014/anne-bruger-erelid-bij-cv-de-heiknuuters/
2019-02-19T11:52:37+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2019/02/18081120/Rhejes-Vermaeck-2019-11.jpg
Anne Bruger, Cv. De Heiknüüters, Erelid, rheden.nieuws.nl, Rheejes Vermaeck
Nieuws