Doe jij ook mee aan de fotowedstrijd van Landgoed Middachten?

Foto: Alex Guliker

DE STEEG/ELLECOM – Op zaterdag 23 maart staat Landgoed Middachten weer in het teken van het Veluws wild tijdens de jaarlijkse Faunadag. Ook dit jaar kan iedereen weer meedoen aan de fotowedstrijd, met als hoofdprijs een overnachting voor 2 personen inclusief ontbijt in een van de voormalige knechtenkamers boven het koetshuis van kasteel Middachten.

De wedstrijd heeft dit jaar drie thema’s en daarmee ook drie categorieën:

  • Veluwse zoogdieren in hun natuurlijke omgeving,
  • Inheemse vogels
  • Inheemse landschappen

Elke deelnemer mag één foto inzenden. De foto’s worden door een deskundige vakjury beoordeeld.

Jury

Luc Enting (maker van de film “WILD”), Jan Huttinga en Klaas Tanis, beiden jachtopzichter en natuurfotograaf op Kroondomein Het Loo. De jury nomineert de tien beste foto’s en het publiek mag hier tijdens de Faunadag een winnaar uit kiezen.

Fotowedstrijd

De fotowedstrijd heeft dit jaar drie thema’s: de Veluwse zoogdieren in hun natuurlijke omgeving, inheemse vogels en landschappen. Elke deelnemer mag één foto inzenden. De foto’s worden door een deskundige vakjury beoordeeld: Luc Enting (maker van de film “WILD”), Jan Huttinga en Klaas Tanis, beiden jachtopzichter en natuurfotograaf op Kroondomein Het Loo. De jury nomineert de tien beste foto’s en het publiek mag hier tijdens de Faunadag een winnaar uit kiezen. De tien genomineerde foto’s zullen uitvergroot tentoongesteld worden en op een scherm zal een voortlopende diashow te zien zijn van alle inzendingen. Om 14.30 uur wordt bekend gemaakt wie de nummers 1 t/m 3 zijn geworden volgens de jury en welke foto het publiek als nummer 1 heeft uitgekozen. De winnaars krijgen een overnachting voor 2 personen inclusief ontbijt in een van de voormalige knechtenkamers boven het koetshuis van kasteel Middachten. De nummers 2 en 3 krijgen een waardebon.

Spelregels:

  • De ingezonden foto is gemaakt door de deelnemer zelf.
  • Maximaal één foto per deelnemer.
  • Foto inzenden op jpeg formaat via Wetransfer naar [email protected].
  • De winnende foto wordt gebruikt op de Faunadagposter 2020.
  • Inzenden mogelijk t/m 13 maart 2019.
  • Prijsuitreiking tijdens de Faunadag op 23 maart 2019 om 14:30 uur.
  • Maak gebruik van het Formulier-Fotowedstrijd-Faunadag 2019

Kijk voor meer nog meer informatie over de Faunadag van 2019 op: www.middachten.nl

Bovenstaande foto is van Alex Guliker, de winnaar van de fotowedstrijd 2018.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen