Help de boswachter tijdens NL DOET met bomen planten op landgoed Rosendael

Foto:

ROZENDAALDe boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen is op zoek naar mensen die tijdens de vrijwilligersactie NL DOET, vrijdag 15 maart, de handen uit de mouwen willen steken om de natuur op landgoed Rosendael.  

Op landgoed Rosendael op de hoek van de Schelmseweg zijn de sparren gekapt omdat ze waren aangetast door de letterzetter, een keversoort. Samen met de boswachter gaan de NL DOET vrijwilligers verschillende soorten struiken en boompjes planten en een paar bomen. In de rest van het vak mogen bomen gewoon opkomen in het kader van natuurlijke verjonging.

Groepen collega’s, familie, vrienden zijn van harte welkom om een ochtend buiten de handen uit de mouwen te steken. Het resultaat van de ochtend is dat een kale vlakte weer in divers bosgebied verandert.

Tijd: vrijdag 15 maart van 9.30 tot 12.30 uur. Locatie: landgoed Rosendael, Rozendaal. Deelname: de activiteit is geschikt voor jong en oud. Er kan met een groep vanaf 5 personen tot maximaal 10 personen worden deelgenomen. Deelname is gratis.

Stevige schoenen aan is prettig. Vooraf aanmelden is noodzakelijk via www.nldoet.nl. Vind de klus door te zoeken op gemeente Rozendaal.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen