Woningoverval in De Steeg, politie zoekt getuigen

Foto: politie.nl

DE STEEG – Dinsdagavond werd een bewoner in zijn woning aan de Waldeck Limpurglaan in de Steeg overvallen door twee mannen. De politie is meteen een onderzoek gestart en zoekt getuigen van deze woningoverval.

Rond half 10 ’s avonds drongen twee mannen de woning binnen. De bewoner werd bedreigd en mishandeld met een voorwerp. De overvallers doorzochten de woning en gingen er met onbekende buit vandoor. De bewoner raakte hierbij licht gewond.

Nadat de daders uit de woning kwamen hebben ze nog twee voorbijgangers bedreigd die hun hond uit lieten. Niemand raakte hierbij gewond. De overvallers zijn daarna weggereden in een lichtblauwe Volkswagen Polo.

Wie heeft er meer informatie?

Was u dinsdagavond 27 februari rond half 10 in de buurt van de Waldeck Limpurglaan in De Steeg? Of heeft u op deze dag, of die dagen ervoor iets opvallends gezien in de omgeving van de Waldeck Limpurglaan? Misschien heeft u wel camera’s aan uw woning hangen die iets gefilmd hebben. Als u nog niet met ons heeft gesproken, neem dan contact met de politie op. Dat kan door te bellen naar 0900-8844. Dat kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen