Jos Meerssman draagt het stokje over aan Joukje Faber

DIEREN – Jos Meerssman heeft afgelopen vrijdag na 3 jaar afscheid genomen als beroepskracht van het Inloophuis te Dieren. Een honderdtal vaste bezoekers kwamen hem bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren en namen afscheid van hem.

Jos Meerssman draagt het stokje over aan Joukje Faber die zijn werkzaamheden gaat voortzetten.

Het afscheid vond plaats tijdens het Open Huis, iedereen kon tussen 14.00 en 17.00 uur een kijkje komen nemen bij de vele activiteiten die er zoal georganiseerd worden in het inloophuis.

Een kleine greep uit de activiteiten: schilderen, sjoelen, de open eettafel, het handwerkcafé, het beweeguurtje, koersbal en een naaiclub en het Auticafé. Nieuw is de werkplaats houtbewerken waar kleine meubels opgeknapt of gemaakt worden, en voor een kleine prijs verkocht worden.

Om 16.00 uur was er een officiële afscheidshandeling en stelde Jos zijn nieuwe opvolgster Joukje Faber voor aan alle aanwezigen. Hij bood haar een nieuwe banner aan voor bij de ingang van het inloophuis dat nu de “Vrije Tijds Vleugel“ zal gaan heten. Tevens wenste Jos haar veel succes met haar werk voor het inloophuis.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen