Dans, feest en Fortnite tijdens de Kindermiddag van C.V. de Narrenkap!

Cv.-De-Narrenkap 2019
Cv.-De-Narrenkap 2019
Foto: Cv. De Narrenkap

VELP – Op zaterdagmiddag 1 maart is het feest losgebarsten in het Narrenhuus van Carnavalsvereniging de Narrenkap uit Velp. Zoals elk jaar trapte de Narrenkap af met de kindermiddag, waar kinderen van alle leeftijden welkom waren voor een gezellige middag vol dans, feest, zang, muziek en vooral ook Fortnite!

Deze immens populaire game vormde het thema voor de kindermiddag omdat Jeugdprins Tord van de Narrenkap groot fan is van dit spel.

Ruim 140 kinderen wisten de weg te vinden naar het Narrenhuus. Het programma, dat werd verzorgd door leden Ellen en Jochem, bood voor ieder wat wils. Er kwamen dansjes voorbij van K3, Kabouter Plop, de Gebroeders Ko en vele anderen, er werden veel polonaises gelopen en een ouderwets potje touwtrekken mocht ook niet ontbreken. Als klap op de vuurpijl konden de kinderen ook nog eens zelf Fortnite komen spelen!

Aan het eind van de middag werden er prijzen uitgereikt aan de kinderen met de leukste, mooiste en origineelste kostuums en ging iedereen naar huis met een presentje en een beker verse popcorn. Al met al dus een geslaagde middag voor iedereen!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen