Foto’s, prijsuitreiking & Instuif op de Beemd te Velp

VELP – Ieder jaar na de carnavalsoptocht is het een drukte van belang op De Beemd waar alle deelnemers aan de optocht naar toe gaan om de prijsuitreiking mee te maken en nog heerlijk even na te borrelen.

Ook wordt tijdens dit samenzijn een Velpenaar uitgeroepen tot “Drager van het Grootkruis in de Orde van het Velps Narrenrijk”, deze keer was dat Gety Hengeveld – de Jong van Stichting Velp voor Oranje. Lees hier meer over op: https://rheden.nieuws.nl/nieuws/135898/gety-hengeveld-drager-van-het-grootkruis-in-de-orde-van-het-velps-narrenrijk/.

Er waren prijzen te verdienen ineen 4-tal categorieën. Individueel: 1e Spookrijder, 2e Publiekstriller. Loopgroepen: 1e Die Mannshaft2e Duitse Sprookjes. Wagens: 1e Visjes2e Mupputs. En de publieksprijs werd gewonnen door de groep ½ vasten.

Later vonden in de tent nog enkele uitreikingen van oorkondes door Cv. De Narrenkap plaats. Voor Mariëtte Flipse, Sandra Appeldoorn en Babette Nijman. Zij stoppen met hun organisatie-activiteiten, maar blijven wel gewoon lid.

Ook kreeg fotograaf Theo Jansen, van rheden.nieuws.nl een medaille uitgereikt door de Prins van de Narrenkap. Dit als dank om bij alle activiteiten aanwezig te zijn en de carnaval met al haar activiteiten, goed en mooi in de digitale krant te zetten.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen