Rosenmontag bij Cv. De Narrenkap

VELP/WESTERVOORT – Op maandag 4 maart 2019 is Cv. De Narrenkap met z’n allen samengekomen in Brasserie Hugo’s te Westervoort voor haar jaarlijkse Rosenmontag met aansluitend diner. Een dag die bij de carnavalsvereniging bekend staat als de dag van de tradities.

Eregast op deze middag was burgemeester Carol van Eert van gemeente Rheden die ook een medaille kreeg van Prins Ronald, die vervolgens ook diverse leden op ludieke wijze in het zonnetje zette, of met een kleine knipoog in de maling nam. Ook de prins zelf moest het soms ontgelden.

Jubilarissen Henk Hendriks 2 en Jan Huurman zijn geëerd. Jan Huurman is 33 jaar senator en Henk Hendriks is 44 jaar senator. De vereniging hoopt dat zij beiden nog jaren bij De Narrenkap blijven. Grootvorst Arjan Flipse is benoemd tot ere-senator, waarvoor ook hij de bijbehorende versierselen mocht ontvangen.

Grootvorst Arjan Flipse en Vorst Peter Erren hebben dit jaar weer twee personen benoemd tot ‘Lid in de Orde van de Zilveren Veer’. Een orde die uitgereikt wordt aan leden die, in korte tijd, al veel werk voor de vereniging hebben uitgevoerd. Lotte Grotenbreg en Jochem Pluim mochten beiden deze titel ontvangen.

Het was weer een mooie Rosenmontag met een lach en een traan, waar iedereen weer van genoten heeft.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen