Voorjaarsconcert van de Koninklijke Rosendaalsche Kapel

Foto: Koninklijke Rozendaalsche Kapel

ROZENDAAL/VELP – Op zondag 31 maart geeft de Koninklijke Rosendaalsche Kapel haar traditionele voorjaarsconcert.

Nu horen de leden van de Koninklijke Rosendaalsche Kapel u denken: “Traditioneel, dat betekent toch stoffig en saai?” Maar dat is echt allerminst het geval! De stoffigheid heeft de Koninklijke Rosendaalsche Kapel er al lang geleden uitgeblazen en saai is het bij KRK eigenlijk nooit!

“De jubileumshow van het 125-jarige jubileum was een groot succes waarover nog lang is nagepraat. Het voorjaarsconcert mag dan minder uitbundig zijn, het belooft wel een prima muzikale middag te worden.”

Het jazzorkest, onder leiding van Rudy Böhmer, trapt af om 14.30 uur. Zij spelen onder andere Dixielandjazz en zullen vooral swingende muziek laten horen. Na een korte pauze is het de beurt aan de harmonie van de KRK, gedirigeerd door Michel Jalink. Ook dit optreden heeft van alles in huis, van Mars tot Klassiek en van Pop tot Fly me to the moon.

Na afloop overheerst vast het ‘Feelin good’-gevoel, dat komt mooi uit want dat nummer speelt de KRK ook.

Iedereen (elke muziekliefhebber en alle andere belangstellenden die het voorjaar muzikaal willen inzetten) is van harte welkom in Het Rhedens op 31 maart om 14:30 uur. De entree is gratis, locatie Het Rhedens, Kleiberglaan 1 te Rozendaal.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen