Telecombinatie Velp looft €2000,– uit voor de gouden tip na inbraak

Foto: Telecombinatie Velp

VELP – Telecombinatie Velp is nog steeds op zoek naar de daders van de inbraak die afgelopen maandagavond vlak na 21:00 uur plaats vond op de Overtuin in Velp.

Natuurlijk is de politie hiervan op de hoogte en heeft het forensisch onderzoek gedaan en de aangifte van de eigenaren opgenomen.

Er zijn diverse camera-opnamen gemaakt van de daders, Telecombinatie Velp heeft na uitvoerig intern overleg besloten deze beelden op haar Facebookpagina openbaar te maken en een beloning uit te loven van €2000,– voor de gouden tip.

Ook op de Facebookpagina van Telecombinatie Velp zijn sinds dinsdagmiddag 5 maart, de filmpjes te zien van de inbraak.

Het gaat hoogstwaarschijnlijk om 3 daders, van twee is een duidelijk signalement te geven, de derde heeft mogelijk buiten op de uitkijk gestaan. Volgens Telecombinatie Velp is de schade groot, maar zijn er alleen maar telefoons mee genomen die demomodellen zijn. Daar kunnen de daders niets mee omdat er geen antenne in zit.

Signalementen

Dader 1:

  • Blank uiterlijk met stoppelbaardje
  • Rood petje,blauwe spijkerbroek met witte sneakers.
  • Donkere jas

Dader 2:

  • Blank uiterlijk glad geschoren (of nog geen baardgroei)
  • Petje met camouflage print.
  • Donkere jas met rood vlak, donkere broek en donkere schoenen. Met gele trui of gele voering bij de kraag onder de jas.

Heeft u enig idee wie de daders zijn, neem dan direct contact op met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen