Start To Run bij AV Gelre in Dieren

Foto: AV Gelre

DIEREN –┬áZaterdag 23 maart om 11 uur start bij AV Gelre de nieuwe Start2Run hardloopcursus van dit seizoen. AV Gelre heeft inmiddels jarenlange ervaring met het geven van basiscursussen hardlopen.

Met een uitgekiend programma en enthousiaste, professionele begeleiding is het doel je op verstandige en ontspannen wijze te leren hardlopen. Je gelooft het nu vast niet, maar in 8 weken kun je 3 kilometer in je eigen tempo hardlopen.

Op zaterdagochtend 11.00 uur en woensdagavond om 19.00 uur bieden zij deze cursus aan bij het clubhuis aan de Kolonieweg in Dieren. Naast de baan- en de bostrainingen, theoretische ondersteuning krijg je een startpakket met de Runners World gids, magazine en audiocoaching in de app.

Heb je de smaak te pakken mag je vier weken gratis mee trainen met de reguliere training van AV Gelre.

Deze cursus organiseren zij samen met Yakult- Start to Run. Via de website www.yakultstarttorun .nl kun je inschrijven en krijg je nog heel veel extra informatie.

“Wedden dat je dan het beroemde hardloop virus te pakken krijgt”

Heb je het virus al wel te pakken maar je zoekt nog een gezellige club? Kom dan een keer meetrainen. ze geven trainingen op verschillende niveaus, zowel duurtrainingen in het bos als techniektrainingen op de atletiekbaan.

Op de website www.avgelre.nl vind je alle informatie en de trainingstijden. Meer informatie kun je ook krijgen via [email protected].

'
article
136527
Hardloopcursus in Dieren
DIEREN –┬áZaterdag 23 maart om 11 uur start bij AV Gelre de nieuwe Start2Run hardloopcursus
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/136527/start-to-run-bij-av-gelre-in-dieren/
2019-03-11T11:00:24+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2019/03/11104639/Start2run.jpg
AV Gelre, Cursus, Dieren, hardloopcursus, Hardlopen, rheden.nieuws.nl, Start To Run, start2run, Yakult- Start to Run
Nieuws, Sport