Rheden Schoon organiseert dit jaar in Rheden een Opschoonactie en zoekt vrijwilligers

Foto: Rheden Schoon

RHEDEN – Dit jaar vindt op 23 maart alweer de 17e editie van de Landelijke Opschoondag plaats. Tijdens de Landelijke Opschoondag maken mensen samen hun buurt schoon. Voor een prettige en leefbare omgeving, maar ook voor meer bewustzijn rondom zwerfafval. Bovendien is het vaak hartstikke gezellig.

Samenwerken staat centraal bij de Landelijke Opschoondag. Want alleen als we samenwerken, realiseren we uiteindelijk een Nederland waarin zwerfafval beperkt is en schoon de norm is. Hoe meer buren, gemeenten, bedrijven, scholen, kerken en verenigingen op 23 maart de handen ineen slaan, hoe groter het effect van de Landelijke Opschoondag zal zijn.

Rheden Schoon organiseert dit jaar in Rheden een Opschoonactie. Op 23 maart van 13:30 tot 15:30 uur gaan een aantal vrijwillige buurtbewoners aan de slag om in een deel van Rheden zwerfafval op te ruimen. Hoe meer vrijwilligers, hoe groter het gebied dat we kunnen aanpakken.

Ook de gemeente Rheden helpt mee door opruimmaterialen beschikbaar te stellen.

Wil jij ook meehelpen? Heel graag!

Je kunt je aanmelden door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 06-4383 4214. Dan weet de organisatie ook hoeveel opruimmaterialen er gevraagd moeten worden aan de gemeente. Na de aanmelding krijgt u verdere informatie over de startplaats van deze schoonmaakactie.

Volg en like Rheden Schoon ook op Facebook: https://www.facebook.com/RhedenSchoon/

'
article
136573
Rheden Schoon zoekt vrijwilligers die mee willen doen aan de Landelijke Opschoondag op zaterdag 23 maart
RHEDEN – Dit jaar vindt op 23 maart alweer de 17e editie van de Landelijke
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/136573/rheden-schoon-organiseert-dit-jaar-in-rheden-een-opschoonactie-en-zoekt-vrijwilligers/
2019-03-11T15:49:46+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2019/03/11154927/Rheden-Schoon.jpg
Landelijke Opschoondag, Opschoonactie, Rheden, Rheden schoon, vrijwilliger, Zwerfafval Samenwerken
Nieuws