Kroeseboomdag van en voor inwoners van Rheden

Kroeseboomdag 2018
Kroeseboomdag 2018
Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Gezelligheid op de Kroeseboomdag: een rommelmarkt, activiteiten, lekker eten en elkaar ontmoeten.

Vrijdag 12 april, van 17:00 tot 20:00 uur nodigen de basisschool De Rheder Enk, de Mauritiusschool en kinderopvang Puck en Co, ook wel de ‘De Kroeseboom’, alle inwoners van Rheden uit voor een gezellige avond.

Van alles te doen

Wat is er te doen? Van alles! Sporten, spelletjes, een rommelmarkt, er zijn dieren, kinderen kunnen geschminkt worden, er zijn allerlei lekkere dingen te eten en u kunt genieten van muziek. Om maar een paar activiteiten te noemen:
SC Rheden komt een voetbal clinics geven. De Munnikenhof is aanwezig met kleine dieren en producten uit hun winkel. Daarnaast zijn er diverse leuke standhouders zoals De Cirkel, Stichting Rhevak en de politie.

Rad van Fortuin

Natuurlijk is er ook weer ons bekende Rad van Fortuin. Winkeliers uit Rheden hebben weer veel mooie prijzen ter beschikking gesteld. Het is het zeker waard om een gokje te wagen!

Rommelmarkt

Ook dit jaar is er weer een rommelmarkt. Heeft u thuis nog mooie spullen staan, dan kan dit op de volgende data ingeleverd worden bij de gymzaal van “De Kroeseboom”:

  • Maandag 8 april van 8.30 uur tot 9.30 uur
  • Woensdag 10 april 8.30 uur tot 9.30 uur
  • Woensdag 10 april 19.30 uur tot 20.30

Let op!

Er worden geen grote spullen aangenomen, denk daarbij aan meubels, televisie, sportapparatuur etc.

Iedereen doet mee

Basisschool De Rheder Enk, de Mauritiusschool en kinderopvang Puck en Co namen het initiatief vijf jaar geleden. De kinderen, ouders en leerkrachten organiseren die avond samen met vele lokale winkeliers en organisaties. Iedereen levert een bijdrage en zo maken ze het een activiteit van en voor het dorp. Voor vragen, uw bedrijf promoten of wilt u een andere bijdrage leveren aan deze mooie dag, mail dan naar [email protected].

Praktische informatie

De Kroeseboomdag is op vrijdag 12 april, van 17:00 tot 20:00 uur en wordt gehouden in en om ‘De Kroeseboom’, op de hoek van de Willem Barentszstraat en de Haverweg. De Entree is gratis. Meer info vindt u op: www.facebook.com/kroeseboomdag.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen