JDI smart web applications sluit zich als ‘vriend’ aan bij de Doesburg – Rhedense Uitdaging

Foto: JDI smart web applications - Doesburg – Rhedense Uitdaging

SPANKEREN/DOESBURG/RHEDEN – JDI smart web applications sluit zich als ‘vriend’ aan bij de Doesburg – Rhedense Uitdaging. Jarno Eggink, eigenaar van de slimme webapplicatie ontwikkelaar uit Spankeren, en Huub Vervoorn, bestuurslid van De Uitdaging, tekenden deze maand de samenwerkingsovereenkomst tussen beide organisaties.

De toetreding van JDI smart web applications is een waardevolle uitbreiding van het netwerk van De Uitdaging. De Doesburg – Rhedense Uitdaging, gestart in 2017, helpt verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties kosteloos met spullen, kennis en expertise en faciliteiten. Achterliggend doel is om de leefbaarheid voor inwoners van de gemeenten Doesburg, Rheden en Rozendaal te vergroten.

Centraal in de werkwijze van De Uitdaging staat de website (www.doesburgrhedenseuitdaging.nl), waar vragen kunnen worden ingediend voor de matchgroep waarin bedrijven oplossingen voor deze vragen zoeken. JDI maakt onderdeel uit van deze matchgroep om zo maatschappelijke organisaties te helpen. Maar daar blijft het niet bij, zij bieden ook ondersteuning in het verbeteren van de website van De Uitdaging en het inzetten van Social Media.

JDI Spankeren

JDI is een innovatieve onderneming die zich onderscheidt door het ontwikkelen van slim ingerichte webapplicaties. Hiermee optimaliseren en automatiseren zij het primaire proces bij uiteenlopende nationale en internationale bedrijven. Dit begint met een trots team wat vol energie samen met haar klant de eindklant centraal stelt.

De Doesburg – Rhedense Uitdaging

De Doesburg – Rhedense Uitdaging realiseerde, via het bedrijvennetwerk, in haar tweede jaar een kleine 150 van matches. Naast de doorlopende activiteiten van de matchgroep organiseert De Uitdaging eens per jaar, in samenwerking met maatschappelijke partners een Beursvloer waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten en helpen. Ook houdt De Uitdaging met enige regelmaat kennissessies voor bestuurders en vrijwilligers van verenigingen en stichtingen. Op deze manier wordt expertise uit het bedrijfsleven op een laagdrempelige manier beschikbaar gesteld.

De Doesburg – Rhedense Uitdaging is actief in Dieren, Spankeren, Laag Soeren, Ellecom, De Steeg, Rheden, Velp, Rozendaal en Doesburg.

Kijk voor meer informatie op:

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen