Meld je nu aan voor de 1e ORDS ondernemersmarkt

Foto: ORDS

RHEDEN/DE STEEG – Op 14 mei van 18.30 uur tot 21.30 uur organiseert de ORDS voor het eerst een ondernemersmarkt in Rheden. De markt is in Café-Partycentrum “Ons Huis”, Meester B. van Leeuwenplein 7 in Rheden.

De markt is bedoeld om ons als ondernemers te presenteren aan de inwoners van zowel Rheden als De Steeg, elkaar en andere belangstellenden. De bezoekers hebben gratis toegang tot de markt.

De ondernemers uit Rheden en De Steeg hebben zo de mogelijkheid zich te presenteren door middel van een zelf in te richten tafel op de markt. De tafel is gratis voor de leden van ORDS. Voor de niet-leden bedragen de kosten €50. Hiervoor kun je ook al een jaar lid zijn van ORDS. Heb jij ook interesse in een tafel?!

Schrijf je snel in vóór 19 april via het formulier op de website www.ords.nl

Naast het huren van een tafel is het ook mogelijk om vrijblijvend een kortingsbon of aanbiedingsbon aan te bieden aan de bezoekers en mede-ondernemers. Heb je interesse in het kosteloos aanbieden van een bon, uiteraard inclusief vermelding van je naam en bedrijfsnaam, laat dit dan weten op het antwoordformulier. Eind april nemen wij hier contact over op.

De ORDS gaat er álles aan doen om van deze markt een GROOT succes te maken!

Voor vragen betreffende de markt, het inrichten van een tafel of het deelnemen aan de kortingsbonnen, kun je contact opnemen met de ORDS via [email protected].

Ondernemersmarkt ORDS

'
article
137026
Meld je NU aan! Want, op de 1e ORDS ondernemersmarkt wil je staan!
RHEDEN/DE STEEG – Op 14 mei van 18.30 uur tot 21.30 uur organiseert de ORDS
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/137026/meld-je-nu-aan-voor-de-1e-ords-ondernemersmarkt/
2019-03-19T22:11:30+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2019/03/19221003/Ondernemersmarkt-ORDS0.jpg
Ondernemersmarkt, ORDS, Partycentrum "Ons Huis", Rheden, rheden.nieuws.nl
Nieuws