Huisdier van de week: Ontmoet Kiki

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Kiki is een sociale kat, ze is dol op knuffelen en wordt graag geaaid en gaat dan luid spinnen. Op haar buikje aaien vindt ze niet fijn, dan kan ze ook bijten. In het begin kan ze nog wat afwachtend zijn, maar dat trekt snel bij. Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst Kiki niet bij kleine kinderen en of in een druk huishouden, Kiki is een buitenkat.

Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst Frankie en Maddie niet bij kinderen of in een druk huishouden. Andere huisdieren stellen ze ook niet op prijs. Het zijn binnen katten, ons advies is ook om ze niet naar buiten te laten. Frankie en Maddie worden samen geplaatst.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Kiki

(Tekst gaat verder onder de foto)

Dierentehuis Arnhem en omstreken

Diernummer:  27562

Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/kiki/.

Heeft u interesse? Geeft u Kiki een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden