Radar Uitvoering Oost opent nieuw kantoor in Rheden

Foto: Google Maps

RHEDEN – Woensdag 17 april opent Radar Uitvoering Oost haar nieuwe kantoor aan de Dorpsstraat 70 in Rheden. Inwoners en samenwerkingspartners worden tussen 16.00 en 18.00 uur van harte uitgenodigd om langs te komen tijdens een informele housewarming.

Het kantoor wordt deze middag geopend door een wethouder, een hapje, drankje en live muziek zijn aanwezig. Met dit nieuwe kantoor breidt Radar Uitvoering Oost haar aanwezigheid en zichtbaarheid in de hele gemeente uit, naast de bestaande inlopen en spreekuren in de dorpshuizen én bij inwoners thuis.

Radar Uitvoering Oost is samen met de partnerorganisaties Stichting MVT (Mantelzorg en Vrijwillige Thuiszorg) en Stichting STOER (Senioren Teams Ondersteunen Elkaar in Rheden en Rozendaal) sinds 2016 actief in de verschillende dorpen van de gemeente Rheden en Rozendaal. Daarnaast coördineert zij WeHelpen.nl (dé marktplaats voor praktische, onderlinge hulp tussen inwoners) en de vrijwilligers vacaturebank voor vrijwilligerswerk, te vinden via vrijwilligerswerkgelderland.nl/rheden.

Met haar medewerkers en vrijwilligers ondersteunen zij inwoners in het langer zelfstandig blijven wonen én samen met hen wijken en buurten socialer te maken. Dit vanuit de missie om bij te dragen aan een samenleving met mensen, jong & oud, die voor elkaar én voor hun omgeving zorgen.

Honderden bewoners zijn actief met tal van activiteiten in de gemeente. Radar Uitvoering Oost ondersteunt deze mooie initiatieven en zorgt voor verbinding tussen verschillende netwerken. De insteek is leren van elkaar; samen maken we meer mogelijk. Hierbij altijd uitgaande van de energie en het enthousiasme van de inwoners.

Op de website www.radaruitvoering.nl/oost kunt u de contactgegevens van alle medewerkers, de tijden van de spreekuren en jongereninlopen vinden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen