Paasactie in het centrum van Velp

Foto:

VELP – Ondernemersvereniging Veelzijdig Velp is een paasactie gestart in het centrum van Velp.

Er liggen in de etalage van Martin Kranenburg (hoek Hoofdstraat/Emmastraat) een bepaalde hoeveelheid paaseitjes op een feestelijk gedekte paastafel. Hoeveel er liggen mag u gaan raden.

Maak een schatting van de hoeveelheid paaseieren en speel mee!

Deelnemers kunnen een berichtje sturen middels WhatsApp of SMS via nummer 06 241 66 241. Geef hierbij uw naam op en het aantal eitjes. Opgeven kan tot 20 april 16.30 uur. De winnaar krijgt een telefoontje en mag op 20 april voor 17.00 uur een reuze-ei op gaan halen bij Banketbakkerij Teunissen.

Banketbakker Teunissen maakte speciaal voor deze wedstrijd dit mega-ei. Het ei is vijfenvijftig centimeter hoog en gemaakt van 4 kilo chocolade.

Paashaas in de winkelstraten

De Paashaas is op 20 april vanaf 13.00 uur aanwezig in het centrum van Velp. In zijn mand zitten 300 chocolade paaseieren. In honderd van die eieren zit een verrassing: een bonnetje voor een prijs, een attentie, iets lekkers of een cadeau- of tegoedbon.

LET OP! Maak het ei direct open, want sommige cadeautjes kunnen alleen op 20 april opgehaald worden bij een ondernemer.

Er zijn diverse prijzen te winnen waaronder een Swatch horloge, paasbrunch-pakketten en heel veel andere leuke producten. Bezoekers in het centrum kunnen één eitje per persoon krijgen van de Paashaas.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen