Werken met textiel en verf met Vrouwengroep Internationaal in Dieren

Foto: Vrouwengroep Internationaal

DIEREN – Het is weer tijd voor de maandelijkse internationale vrouwengroep in Dieren. Er zijn een aantal bijeenkomsten geweest om kennis te maken en een onderwerp te bespreken.

Onder begeleiding van Marianne ontmoeten vrouwen uit verschillende culturen elkaar op 25 april om 13.15 uur. Het programma duurt tot 14.45 uur. Het is in het Duynhuis, van der Duyn van Maasdamstraat 63 te Dieren.

Deze keer gaan de deelnemers een activiteit doen: werken met textiel en verf. Wat kun je doen met textielverf en stukjes katoen? Deelnemers kunnen zelf materialen meenemen; bijvoorbeeld lapjes katoen, een kwastje, föhn en/of strijkbout. Het is voorbereid door een bezoekster van de vrouwengroep en haar buurvrouw. Altijd is er ruimte voor een kop koffie/thee en een goed gesprek.

Lijkt het u ook interessant? Kom ook! Neem materiaal, maar vooral een buurvrouw en een vriendin mee. Samen knutselen en leuke gesprekken houden.

Waarom een vrouwengroep?

Marianne en bezoekers  voelen dat er behoefte is aan een plek en ontmoetingsmiddagen voor alle vrouwen, ongeacht kleur, afkomst of geloof:  samen koffie drinken,  elkaar ontmoeten, iets lekkers erbij en uitstapjes maken. Een thema bespreken of creatieve middagen, vrouwen dragen zelf het thema aan en indien mogelijk presenteren ze het thema.  Met elkaar zoeken naar wat ons verbindt. Gewoon even een moment voor jezelf en ontmoeting met een ander.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Vrouwengroep Internationaal kunt u contact opnemen met Marianne en Dorette via [email protected].

 

 

article
138811
Lijkt het u ook interessant? Kom ook!
DIEREN – Het is weer tijd voor de maandelijkse internationale vrouwengroep in Dieren. Er zijn
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/138811/werken-met-textiel-en-verf-met-vrouwengroep-internationaal-in-dieren/
2019-04-12T13:56:18+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/11/23164200/Vrouwengroep-Internationaal.jpg
Dieren, Het Duynhuis, rheden.nieuws.nl, Textiel, Verf, Vrouwengroep, Vrouwengroep Internationaal
Nieuws