Dubbel feest in het Parkhuis in De Steeg

DE STEEG – Het Parkhuis aan de Parkweg in De Steeg viert haar 25-jarig bestaan als particulier eigendom, dit deden zij samen met de Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal die haar 65-jarig bestaan viert. Om dit te vieren is er een jubileumexpositie van vrijdag 12 april t/m zondag 14 april.

Vrijdagavond kwamen al vele belangstellenden naar het Parkhuis, zij werden hartelijk welkom geheten door Hilde Brekelmans, bestuurslid van het Parkhuis, en in het bijzonder burgemeesters Carol van Eert van de gemeente Rheden en Esther Weststeijn en oud burgemeester van Rozendaal Jan Klein Molekamp.

Na haar toespraak nam de voorzitter van het Parkhuis Bart Elissen het woord en werd er even terug geblikt in de geschiedenis van het Parkhuis en het ontstaan van de stichting 25 jaar geleden.

De drie bestuursleden Bart Elissen, Theo Lammers en Hilde Brekelmans werden blij verrast met een prachtig boeket voor hun grote inzet voor het Parkhuis.

Voorzitter Jan Jansen van de Oudheidkundige Kring feliciteerde hen ook met hun 25-jarige bestaan en bedankte voor de fijne en goede samenwerking om gezamenlijk het jubileum te vieren met de Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal.

Burgemeester Carol van Eert had de eer de jubileumexpositie te openen door na zijn toespraak de schuifdeuren te openen, zodat een ieder de foto’s van de expositie kon bewonderen, deze zullen op een later tijdstip ook in de andere dorpen van de gemeente te zien zijn.

De expositie is nu nog te bekijken op zondag 14 april van 14.00 tot 17.00 uur. Tevens zal er op zondag om 13.00 uur een dorpswandeling starten en om 15.00 uur een lezing van Walter de Wit met als titel ‘De Steeg van Toen’.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

gallery
138883
Jubileum stichting Parkhuis en Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal
DE STEEG – Het Parkhuis aan de Parkweg in De Steeg viert haar 25-jarig bestaan
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/138883/dubbel-feest-in-het-parkhuis-in-de-steeg/
2019-04-13T17:00:25+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2019/04/13161957/Parkhuis-De-Steeg-25-jaar-28.jpg
De Steeg, Expositie, jubileum, Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaa, Parkhuis, rheden.nieuws.nl
Foto's, Nieuws