Voorjaarsmarkt Rhederhof in teken van verbinding

RHEDEN – Op zaterdag 13 april was er in Woon-/Zorgcentrum Rhederhof te Rheden een voorjaarsmarkt die in het teken stond van verbinding. Attent Zorg en Behandeling heeft samen met Multicultureel Platform Rheden, de voorjaarsmarkt georganiseerd.

Tijdens de voorjaarsmarkt was er weer genoeg te doen. Naast de standaard standhouders die hun prullaria verkochten zoals; honing, kaarten, sieraden e.d. was er ook een mogelijkheid om Marokkaanse thee en vers gemalen koffie van diverse soorten koffiebonen te proeven.

Het Multicultureel Platform Rheden, was er met een stellingenspel, waarbij ‘met elkaar in verbinding staan’ goed naar voren gebracht werd. Een van de spelregels was dat er geen goede of foute antwoorden kunnen zijn.

Ook was er een tentoonstelling van de Vogelvrienden van Rheden waar verschillende vogels getoond werden en een tentoonstelling waarbij er accessoires te zien waren vanuit de oorlog in Servië.

In de zaal was was er ook een mogelijkheid tot spiritualiteit, hier was het mogelijk om informatie te krijgen over ‘echt je leven te leven’, een healing te doen en kon je een voedseladvies krijgen.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

gallery
138990
Veelzijdige voorjaarsmarkt in Rhederhof
RHEDEN – Op zaterdag 13 april was er in Woon-/Zorgcentrum Rhederhof te Rheden een voorjaarsmarkt die
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/138990/voorjaarsmarkt-rhederhof-in-teken-van-verbinding/
2019-04-14T18:12:56+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2019/04/14180535/Voorjaarsmarkt-Rhederhof-2019-24.jpg
Attent Zorg en Behandeling, Multicultureel Platform Rheden, rheden.nieuws.nl, Vogelvrienden van Rheden, Woon-/Zorgcentrum Rhederhof
Foto's, Nieuws