Repair Café Velp in buurthuis de Poort

Foto: Repair Café Dieren

VELP – Op zaterdag 20 april staan ze voor u klaar… de vrijwilligers van Repair Café Velp! Alles wat u onder uw arm mee naar binnen kunt meenemen, mag u ter reparatie aanbieden.

Reparaties van fietsen, koffiezetters, van speelgoed tot kleding. Het is allemaal mogelijk.

Klein meubilair wordt ook gerepareerd, bijvoorbeeld stoelen waarvan de zitting niet goed vast zit of een klein kastje waarvan het deurtje niet goed werkt. De heren van de lijm- en plaktafel willen u maar al te graag helpen. Ze kunnen alles wat gelijmd moet worden voor u in elkaar zetten. Denk ook aan speelgoed of uw favoriete vaas waar een breukje in zit.

Met laptops of smartphones die zijn vastgelopen kunnen zij u helpen. Als er meer aan de hand is (zoals een gebroken scherm), zijn al snel onderdelen nodig. Zij kunnen u adviseren waar het goedkoop te halen of te bestellen is, en het daarna voor u monteren.

In verband met de veiligheid van de vrijwilligers mogen zij geen magnetrons en televisies repareren. Mocht u met een van deze apparaten bij hen komen, dan moeten zij u helaas weer naar huis sturen.

De service is gratis (alleen eventueel gebruikte onderdelen kunnen in rekening worden gebracht). Het enige dat ze vragen is een vrijwillige bijdrage in het aanwezige spaarvarken.

Vrijwilligers gezocht

Zij kunnen ook uw hulp goed gebruiken. Voor de elektronica / elektra-afdeling, waar ze alles elektrisch met- en zonder stekker repareren, zijn ze op zoek naar 2 enthousiaste vrijwilligers. Dus ben je één zaterdagmiddag per maand voor een paar uurtjes beschikbaar, neem dan contact op via [email protected] of de Facebookpagina ‘Repair Café Velp’!

Het Café is zaterdag 20 april open vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur. De laatste inschrijvingen zijn om 15.45 uur, zodat de vrijwilligers de tijd krijgen om een reparatie uit te voeren.

Repair Café Velp, Buurthuis de Poort, Heeckerenstraat 201 te Velp

article
139085
Vrijwilligers gezocht voor Repair Café Velp
VELP – Op zaterdag 20 april staan ze voor u klaar… de vrijwilligers van Repair Café
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/139085/repair-cafe-velp-in-buurthuis-de-poort/
2019-04-15T15:03:05+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/10/12163332/Repair-Caf%C3%A9-Dieren.jpg
Buurthuis De Poort, Repair Café Velp, rheden.nieuws.nl
Nieuws