10e editie van Markt Op Steeg een ware belevenis

DE STEEG – Met de markt op het dorpsplein, de tweedehandskledingbeurs van Viva la Diva in de kerk en de opening van de expositie van Anneke Derks in de Huiskamer van De Boecop was de 10e editie van Markt Op Steeg een ware belevenis.

Een markt met brocante, antiek, kunst(nijverheid), boeken, stekken en planten, streekproducten, wijn, zelf gemaakte spullen en nog veel meer. En vanwege het 10-jarig jubileum was de markt extra feestelijk met muziek, kinderactiviteiten, waren er mooie prijzen te winnen was er gratis koffie in de Huiskamer van De Boecop voor alle klanten van de markt. Hier werd uitgebreid gebruik van gemaakt, heerlijk in het zonnetje op het terras van De Boecop.

De kerk tegenover de markt werd voor de tweedehandskledingbeurs Viva la Diva omgebouwd tot heuse markthal. Vrouwen van jong tot oud konden heerlijk snuffelen tussen kramen vol hippe tweedehands- kleding, schoenen, sieraden en andere accessoires. Van 10.00 tot 12.00 uur was iedereen welkom om te komen shoppen.

In de Huiskamer van De Boecop vond om 15.00 uur de opening plaats van de expositie van Anneke Derks. De Steegse kunstenares haalt haar inspiratie uit het dagelijkse leven. De natuur, haar gezinsleven en het dorp spelen een belangrijke rol in haar schilderijen. Zij gebruikt verschillende technieken zoals aquarelleren en olieverf.

Na Markt op Steeg is de expositie nog te bekijken tijdens de reguliere openingstijden van de Huiskamer. Vanaf 27 april zaterdags en zondags van 11.00 uur tot 16.00 uur. Entree gratis.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

 

'
gallery
139405
Vanwege het 10-jarig jubileum was de markt extra feestelijk
DE STEEG – Met de markt op het dorpsplein, de tweedehandskledingbeurs van Viva la Diva in
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/139405/10e-editie-van-markt-op-steeg-een-ware-belevenis/
2019-04-20T16:40:45+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2019/04/20161615/Markt-op-Steeg-2019-3.jpg
Accessoires, Anneke Derks, Antiek, boeken, brocante, De Boecop, De Steeg, Expositie, Kleding, Kunst, Markt op Steeg, planten, Prinses Amalia, rheden.nieuws.nl, schoenen, sieraden, Stekken, Streekproducten, Tweedehandskledingbeurs, viva la diva, wijn
Foto's, Nieuws