Foto’s Koningsdag en Koningsmarkt Velp

VELP – Afgelopen zaterdag werd Koningsdag gevierd in Velp, er waren weer tal van activiteiten georganiseerd door Oranjevereniging Velp voor Oranje, waaronder een grootse Koningsmarkt in de Rozendaalselaan en kinderspelen op het Burgemeester Brandtplein.

Het Burgemeester Brandplein was ingericht als feestterrein van de Oranjevereniging, vanaf 10.00 uur was er een kinderkleedjesmarkt en om 12.00 uur begonnen de kinderspelen.

Er waren diverse springkussens en een draaimolen, de kinderen konden hun eigen broodjes bakken bij de scouting. Ondanks het wisselende weer was het zeer druk en ontstonden soms wachtrijen voor de springkussens.

Natuurlijk werd de inwendige mens niet vergeten, er was voldoende eten en drinken te verkrijgen bij diverse kramen, van frisdrank, een biertje tot een heerlijk broodje hamburger, het terras zat dan ook helemaal vol.

Op de markt aan de Rozendaalselaan was het erg druk, hier stonden veelal kramen met tweedehandsspullen, er werd veel verkocht. Ook op de Oranjebraderie op de Hoofdstraat en in de Emmastraat was het gezellig slenteren en konden kinderen een rondje draaien in een draaimolen.

Ondanks diverse regenbuien een zeer geslaagde Koningsdag om op terug te kijken!

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Lees ook:

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden