Veluwerijders verhuist naar nieuwe vertrekplaats

Foto: Google Streetview

DIEREN – Eindelijk is het zover, na jarenlang zoeken naar een geschikte vertrekplaats is deze gevonden. RTC De Veluwerijders heeft bij Lomar Sportvilla een passende vertrekplaats gevonden waar (vroeg) vertrekkende fietsers niemand tot last zijn.

Vanaf 1 mei 2019 is de parkeerplaats bij Lomar Sportvilla aan de Admiraal Helfrichlaan 89a te Dieren de nieuwe vertrekplaats. Het sportbedrijf start ’s-morgens vroeg en biedt daarmee de toerfietsers de mogelijkheid om voor vertrek een kop koffie of thee te drinken en  gebruik te maken van het toilet. .

Teleurgesteld waren enkele leden vanwege het ontbreken van een bankje. Het bestuur heeft gemeend deze leden tegemoet te moeten komen. En zie hier een heus bankje met de Veluwerijders insigne is geplaatst. Hier kan de toerfietser voor vertrek zijn tochten overpeinzen of met zijn collega een gesprekje voeren.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Bankje - RTC De Veluwerijders

RTC De Veluwerijders is een zeer actieve fietsclub met 165 leden. Wilt u eens met De Veluwerijders mee fietsen en hen beter leren kennen? Dan nodigen zij u van harte uit om eens vrijblijvend een aantal keren met hen mee te fietsen.

Kijk voor meer informatie ook op:  https://www.veluwerijders.nl/

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen