Team PA voor de negende keer naar de Alpe d’ HuZes

Foto: Team PA

RHEDEN – Met haar tien jarig jubileum in 2020, zal Team PA uit Rheden ook dit jaar aan de start staan van het inmiddels breed bekende evenement Alpe d’ HuZes.

Dit jaar bestaat het team uit veertien deelnemers bestaande uit fietsers, wandelaars en evenals vorig jaar een handbiker.

Vrijwilligers

Het grootste vrijwilligersevenement allertijden vind plaats op 6 juni. Naast de ruim 4500 deelnemers zijn er driehonderd vrijwilligers die gezamenlijk 2200 uur vullen met 700 vrijwilligerstaken taken. Taken die tot doel hebben de deelnemers en publiek te faciliteren in alles wat nodig is om een succesvol evenement te kunnen organiseren.

Denk hierbij aan medische ondersteuning, (parcours)beveiliging, catering, deelnemers coördinatie, technische ondersteuning, merchandising, PR & Communicatie, Social Media, Sponsorwerving, Vervoer, Logistiek, Media enz. enz. En dat allemaal op basis van pure vrijwilligheid.

De behandeling van kanker verbeteren

Deze ‘Alpe d’ HuZes’-familie heeft voor de editie van 2019 tot nu toe al een bedrag van ruim zeven miljoen euro bij elkaar gebracht. De definitieve opbrengst zal  na het evenement worden overgedragen aan het KWF. Met dit geld worden onderzoeken gefinancierd die tot doel hebben de behandeling van kanker te verbeteren enerzijds en kanker te transformeren van een dodelijke naar een chronische ziekte anderzijds. Mede door de financiële ondersteuning van  Alpe d’ HuZes worden baanbrekende resultaten geboekt en genezen er elk jaar meer mensen van deze tot nu toe levensbedreigende ziekte.

Bedankt!

De teller van Team PA staat op dit moment op ruim twintig duizend euro. Deze tussenstand is te danken aan veel sponsoren, acties en mensen die op persoonlijke titel een bijdrage hebben gestort. Het team wil iedereen die een bijdrage heeft geleverd en dit nog gaat doen  enorm bedanken.

Kanker niet langer een dodelijke ziekte

Team PA heeft het absolute geloof dat wij als mensen in staat zullen zijn om kanker niet langer een dodelijke ziekte te laten zijn. Dat is al negen jaar de motivatie van het team om geld in te zamelen met als tegenprestatie een sportieve uitdaging. Of deze uitdaging nu wandelend, fietsend of met een handbike wordt aangegaan, het verdiend allemaal respect. Eén beklimming van de “ Nederlandse berg” bedraagt 13 km. Er word over deze afstand een gevecht gevoerd tegen 1100 hoogtemeters.

Uw bijdrage is nog altijd welkom

Het team heeft veel trainingsarbeid verricht. In de laatste drie weken wordt de druk nog een beetje opgevoerd. Druk op trainingsarbeid, maar wij hopen ook de druk bij het publiek om het team te sponsoren. Uw bijdrage steunt een enorm goed doel en wordt zeer gewaardeerd.  Twijfel niet langer en ga naar www.teampa.nl voor uw bijdrage. Alle kleine beetjes helpen! Er staan in diverse winkels in Rheden en daarbuiten ook collectebussen.

Voor wie de verrichtingen van Team PA op 6 juni wil volgen kijk op Facebook naar
Team PA – Reaching for the top en op Twitter naar @TeamPAd6.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen