Gratis miniconcert Isseltaler Musikanten op de Posbank

RHEDEN – Op het hoogste punt van de Veluwezoom gaven de Isseltaler Musikanten uit Rheden op Moederdag, zondag 12 mei een gratis toegankelijk mini-concert bij Paviljoen De Posbank.

Het concert werd gehouden op het terras van het restaurant, dit op informele wijze, met beperkte geluidsversterking en dus puur natuur klonken de koperen klanken van de musikanten. Zij speelden onder andere: Gruss an Böhmen, Bömischer Leckerbissen, Sehnsuchts-Polka, Ohne Heimat ist die Welt nicht schön en natuurlijk het bekende La Montanara.

Het concert werd kort onderbroken door een klein regenbuitje, kort schuilden de leden en aanwezigen even in het restaurant, maar na een minuut of 10 kwam de zon weer tevoorschijn en genoten de vele mensen op het terras weer van de prachtige muziek.

Het concert begon om 1200 uur en werd eindigde om 13.30 uur.

Voor meer informatie kijk op de Facebookpagina van de Isseltaler Musikanten en op de website van de Isseltaler Musikanten (www.isseltalermusikanten.nl) waarop schitterende foto’s staan die gemaakt zijn op en nabij de Posbank en in het IJsseldal. Het IJsseldal verklaart de naam van de Isseltaler Musikanten, een orkest dat ruim 40 jaar geleden is opgericht en nog immer zeer succesvol is.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen