Vrijwilligersorganisatie Home-Start bestaat 25 jaar

Foto: Home-start

DIEREN – Op zaterdag 25 Mei 2019 heeft de vrijwilligersorganisatie Home-Start in de gemeente Rheden een bijzondere dag op de planning staan: zij vieren dat Home-Start 25 jaar bestaat.

Home-Start is een project waarbij vrijwilligers, begeleid door een beroepskracht, ondersteuning bieden aan gezinnen met kinderen die tijdelijk uit balans zijn. Home-Start is 25 jaar geleden begonnen in Engeland en wordt al 10 jaar in 155 Nederlandse gemeentes uitgevoerd.

ledere ouder kent wel van die periodes waarin het allemaal even niet zo lekker loopt, gedrag van kinderen dat uitdagend is of als uitdagend wordt ervaren, spanningen in de relatie, je komt de deur niet meer uit, hebt niemand om je verhaal aan te doen of je hebt het gevoel dat je even helemaal geen grip meer hebt op je leven.

Dan zijn de vrijwilligers van Home-Start daar: Zij luisteren, denken mee, ontlasten, stimuleren, motiveren en benadrukken de positieve kanten van het leven.

Dit jubileum vieren zij in de Dierense speeltuin te Dieren van 12.30 uur tot 16.00 uur. Het evenement is toegankelijk voor genodigden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen