Huisdier van de week: Ontmoet Dior

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Dior van 10 jaar en 11  maanden, is naar mensen toe een sociale hond. Hij vindt mensen en aandacht erg leuk en is graag bij je in de buurt, maar hij kan hierbij soms wel wat lomp in de omgang zijn.

Hij is erg druk en onstuimig en kan hoog springen, dus Dior heeft hier nog sturing en opvoeding in nodig. Omdat wij niet weten hoe Dior is met kinderen plaatst Dierentehuis Arnhem en omstreken hem niet in een huishouden met kleine kinderen. Wel weet het dierentehuis dat Dior zijn energie kwijt moet kunnen. Lange wandelingen en veel uitdagingen door hersenwerken zijn zeer aan te raden.

Dior kan helaas niet los tijdens wandelingen. Het dierentehuis plaatst Dior ook niet in een huishouden waar al huisdieren aanwezig zijn. Dior is het liefst de hele dag bij je in de buurt, alleen zijn vindt hij dan ook moeilijk. Dit zal met Dior geoefend moeten worden. Dior is een uitdaging maar Dierentehuis Arnhem en omstreken denkt dat hij absoluut een leuk gezelschap kan zijn bij de juiste match!

(Tekst gaat verder onder de foto)

Huisdier van de week Dior

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Dior.

Diernummer: 17544

Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/dior/.

Heeft u interesse? Geeft u Dior een tweede kans?

Dierentehuis Arnhem en omstreken verzoekt u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen of om langs te komen tijdens haar openingstijden van maandag t/m zaterdag tussen 13.00 en 16.30 uur. Het telefoonnummer is 026-3619861. De medewerkers informeren u graag, contact kan ook door te mailen naar [email protected].

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden